Karrentocht

Altijd al willen weten hoe het voelt om vooruit te worden getrokken door husky's? Dat kan! En je hoeft er niet eens voor naar de sneeuw. Ontdek het gewoon hier in Nederland!

Wat gaan we doen?
Tijdens deze activiteit zal je niet alleen mee gaan met de ronde door het bos, maar je zal ook daadwerkelijk leren hoe het is om met sledehonden te werken; hoe je een harnas aan doet, hoe de verschillende posities heten en waar de lijnen voor zijn. Afhankelijk van het aantal personen, de conditie van de honden en de temperatuur gaan we een ronde maken van 5 a 10 minuten. Tijdens deze ronde zal je voorop de kar zitten, zo kan je genieten van de natuur om je heen, van de werkende husky's en kan je zoveel vragen stellen als je maar wil aan degene die de kar bestuurt.

Voor wie?
Deze karrentocht is te boeken voor 1-6 personen. Uiteraard staat de gezondheid van onze honden op nummer 1 en hierom hanteren wij een maximum gewicht van 100kg per persoon. Kinderen tot 12 jaar moeten samen met een ouder op de kar, bij uitzondering kan hiervan afgeweken worden.
Uiteraard willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om deze ervaring te beleven en kunnen daarom onze activiteiten altijd aanpassen. Een groter gezin dan 6, een ouder persoon, een zwaarder persoon. Laat het ons weten en dan komen we vast tot een mogelijkheid (andere locatie, korter tochtje, extra begeleiding).

Waar?
Wij bieden op meerdere locaties de karrentochten aan. Dit zal altijd in een straal van max. 30 minuten rijden zijn vanaf onze kennel in Bergentheim.

Extra

  • Van begin tot eind zijn we ongeveer 1,5 a 2 uur bezig.

  • Zorg voor makkelijke kleding die vies en nat mag worden.

  • De tochten worden georganiseerd tussen november en maart

  • Neemt u ook even het kopje *Belangrijk* door?

Kosten

  • Voor volwassenen vanaf 18 jaar €39,95,- p.p.

  • Kinderen van 12 t/m 17 jaar €35,95,- p.p.

  • Kinderen t/m 11 jaar €19,95,- p.p. (komen op de kar bij 1 van de ouders)

  • Knuffelsessie €5,95 p.p. (zie hier voor meer informatie)

Deelname aan een tocht is op eigen risico!!!

Neem om te boeken of voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@cripplecreekhuskies.nl