Husky-Hike (husky wandeling)

Altijd al willen weten hoe sterk een getrainde husky nou echt is? Ga mee 1 op 1 hiken (wandelen) met een husky, dan voel je het pas echt!

Wat gaan we doen?
Tijdens deze activiteit zal je niet alleen een stukje gaan wandelen, maar je zal ook daadwerkelijk leren hoe het is om met sledehonden te werken; hoe je een harnas aan doet, hoe ze precies werken en hoe het zit als ze in een team voor de kar staan. Tijdens deze ronde zal je een heupgordel krijgen, hieraan wordt met een lijn 1 husky bevestigd. Zo wordt je dus echt vooruit getrokken door 'jouw' hond en hoef je alleen maar je benen op te tillen om vooruit te komen (en een beetje tegen te hangen zodat je niet voorover klapt.....)

Voor wie?
Deze activiteit is te boeken voor grote groepen (tot max. 15 deelnemers). Kinderen tot 8 jaar kunnen mee, maar krijgen geen eigen hond. Of de gids zal 2 honden meenemen om af en toe te delen of er zal afgewisseld worden met 1 van de ouders/verzorgers. Bij uitzonderingen kan hiervan afgeweken worden.
Uiteraard willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om deze ervaring te beleven en kunnen daarom onze activiteiten altijd aanpassen. Een groter gezin dan 6, een ouder persoon, een jonger persoon. Laat het ons weten en dan komen we vast tot een mogelijkheid (andere locatie, korter tochtje, extra begeleiding).

Waar?
Wij bieden op meerdere locaties de Husky-hike aan. Dit zal altijd in een straal van max. 30 minuten rijden zijn vanaf onze kennel in Bergentheim.

Hoe lang?

  • Kids hike; van begin tot eind zullen we ongeveer 1 uur bezig zijn.

  • Basis hike; van begin tot eind zullen we 1,5 a 2 uur bezig zijn.

  • Expert hike; van begin tot eind zullen we ongeveer 4 uur bezig zijn. Hierbij zullen we ook tussendoor even rusten en genieten van de natuur. De honden wat te drinken en lekkers geven en uiteraard onszelf ook.

Extra

  • Zorg voor comfortabele en makkelijke kleding die vies en nat mag worden. Waterdichte wandelschoenen waar je goede grip in hebt zijn ook aan te raden gezien je aardig wat tegen moet hangen om niet voorover te vallen als er een husky aan je 'hangt'.

  • De tochten worden het hele jaar door georganiseerd, maar we hanteren wel een maximum temperatuur van 25 graden. Mocht het warmer worden op de door u geboekte dag zullen we samen tot een geschikte oplossing komen.

  • Neemt u ook even het kopje *Belangrijk* door?

Kosten

  • Kids hike: €17,95 p.p.

  • Basis hike: €23,95 p.p.

  • Expert hike: €39,95 p.p.

  • Knuffelsessie €5,95 p.p. (zie hier voor meer informatie)

!!!ACTIE!!!

Tot en met 15 juli 2022 ontvang je nu 20% korting op door de weekse dagen!

De korting gaat van de totaalprijs van de geboekte activiteiten af.

Deelname aan een activiteit is op eigen risico!!!

Neem om te boeken of voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of mail naar info@cripplecreekhuskies.nl