Naast de activiteiten fokken wij ook met onze husky's. In eerste instantie is dit voor zelfbehoud, dit betekent dat wij alleen fokken met honden waarvan wij zelf ook minimaal 1 nakomeling houden. Onze toekomstplannen met de honden kunt u op deze pagina vinden, heeft u interesse in een puppy van onze kennel? Neem dan contact met ons op.

Ook bieden wij 2 van onze reuen aan als dekreu, Mowat & Yukan. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

x

"The Guardians of the Galaxy"

Begin mei 2022 is Preza loops geworden en we wilden haar graag laten dekken door Mowat.

Na een korte twijfel hebben wij ervoor gekozen om een dubbel dekking te doen, dit betekent dat we haar ook hebben laten dekken door Yukan. Yukan is een reu die uit Zweden komt en dit is een lijn waar ik erg graag mee verder wil, hij heeft al 2 andere teven gedekt, maar deze zijn beide niet drachtig geworden. Vandaar dat we nu deze keuze hebben gemaakt. Zodat we de zekerheid hebben van Mowat, en toch nog een extra kans op puppy's van Yukan!

Op 17 juli 2022 zijn er 8 prachtige, gezonde puppy's geboren. Mama Preza heeft dit in een recordtijd van 3 uur gedaan, ze is heel lief en rustig met d'r pupjes!

Het thema van dit nest is "The Guardians of the Galaxy" (film-serie van Marvel).
De pups zullen op stamboom vernoemd worden naar karakters uit deze films.

Hoe weten we dan welke puppy van welke reu is? Alle puppy's krijgen een DNA-onderzoek, dit wordt de 27e gedaan, ongeveer 2 weken erna zullen wij de resultaten krijgen!

Reu "Groen"

Teef "Donkerblauw"

Teef "Rood"

Reu "Paars"

Teef "Oranje"

Reu "lichtblauw"

Teef "Roze"

Reu "Geel"